آشنایی با دندانپزشکی ترمیمی از زبان دکتر نجمه اخلاقی

دندانپزشکی ترمیمی

دندانپزشکی ترمیمی

در دندانپزشکی ترمیمی تشخیص ، پیشگیری و درمان بیماری‌های دهان انجام می شود . ممکن است دندانپزشک توصیه کند برای ترمیم دندانی که دچار پوسیدگی، لب پر شدگی، ترک ‌خوردگی یا تغییر رنگ شده است و یا برای پر کردن جای خالی دندان برنامه درمانی داشته باشید.

دندانی که تحت تأثیر هر یک از مشکلات نام برده قرار گرفته باشد باید با درمان‌هایی مانند پر کردن دندان، یا روکش، اینلی یا آنلی، ایمپلنت یا بریج دندان (بسته به نیاز و شرایط) تحت درمان قرار بگیرد.

درمان های ترمیمی دندان

ابتدا دندان پزشک با معاینه دهان مشکل دندانپزشکی شما را تشخیص می‌دهد. ممکن است برای تأیید تشخیص از آزمایش‌های مکانیکی و رادیوگرافی (عکس پرتوی ایکس) استفاده نماید تا دندان را آنالیز کند.

برخی درمان‌های دندانپزشکی ترمیمی بسیار کم تهاجمی هستند و تنها ظرف یک جلسه کوتاه درمانی انجام شود و برخی دیگر پیچیده بوده و ممکن است به چند جلسه درمانی نیاز داشته باشند.

برخی درمان‌های دندانپزشکی مستلزم رسیدگی متخصص هایی مانند اندودنتیست،متخصص پروتز و یا جراح فک و صورت هستند.
در سال‌های اخیر پیشرفت‌های زیادی در درمان‌های دندان حاصل شده است و ممکن است دندانپزشک شما توصیه کند پس از درمان ترمیمی، برای زیبایی بیشتر دندان‌ها و لبخند درمان‌های زیبایی نیز انجام دهید.
برای درمان دندانپزشکی بسته به نوع درمان ممکن است نیاز به استفاده از بی ‌حسی وجود داشته باشد تا در حین درمان دردی احساس نکنید.

مواد ترمیم دندان

به طور کلی چهار ماده دندانپزشکی برای ترمیم دندان استفاده می‌شود:

  • پورسلین یا سرامیک
  • آمالگام
  • رزین کامپوزیت
  • طلا.

رزین کامپوزیت شامل ترکیبات پلاستیکی یا سرامیکی است و ممکن است همراه با مواد دیگر مانند یونومر شیشه (گلس یونومر) مورد استفاده قرار بگیرد .

همچنین فلزات گران‌بها مانند طلا و غیر گران‌بها که دوام بسیار بالایی دارند ممکن است برای ترمیم دندان مورد استفاده قرار بگیرند.
در صورتی که می‌خواهید دندان خود را پر کنید اگر به فلز آلرژی دارید، به اطلاع دندان‌پزشک برسانید.

 

 

سئو سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *