دندان شیری زودتر از زمان مقرر کشیده نشود !؟

دندان شیری زودتر از زمان مقرر کشیده نشود !؟
دندان شیری زودتر از زمان مقرر کشیده نشود !؟ چرا؟؟ در پاسخ به این سوال باید گفت: اگر دندان شیری زودتر از زمان مقرر کشیده شود، موجب کاهش توانایی کودک در جویدن و از دست رفتن فضای مورد نیاز برای رویش دندان دائمی جایگزین می‌شود و در حقیقت نوعی قطع عضو محسوب می‌شود.

 درد ناگهانی دندان کودک، درد هنگام غذا خوردن، درد شبانه دندان و بیدار شدن کودک از خواب نه‌تنها موجب بی‌تابی و بی‌حالی کودک می‌شود بلکه برای والدین نیز دردسرساز است. اغلب والدین در چنین شرایطی غافلگیرانه دنبال پاسخ این سوال هستند که به کجا مراجعه کنند و چه درمانی برای کودکشان مناسب است؟
بهترین راه برای شما، مراجعه به متخصص دندانپزشکی کودکان است، خانم دکتر نجمه اخلاقی متخصص دندانپزشکی کودکان در اصفهان آماده خدمت رسانی به اصفهانی های عزیز می باشند، برای آشنایی بیشتر با خانم دکتر و تماس با ایشان کلیک کنید.

توجه

●پوسيدگي سريع دندانها باعث
• ايجاد عفونت در دندانها و مشكلات ناشي از آنها مي‌شود.
•همچنين عاداتي را در كودك ايجاد كرده كه در آن زبان هنگام بلع بين دندانهاي جلوي بالا و پايين قرار مي‌گيرد كه عاملي جهت كج شدن دندانها در آينده خواهد شد.
•پوسيدگي سريع دندانها سبب ترس از دندانپزشكي مي‌شود، چراكه در سنين خيلي پايين، كودك بايد كشيدن يا ترميم دندان را تجربه نمايد.
در ادامه مقاله و به دنبال پاسخ سوال دندان شیری زودتر از زمان مقرر کشیده نشود !؟ برای شما چند سوال متداول دیگر برای شما جمع آوری کرده ایم.
دندان‌هایی که علاوه بر تاثیر مستقیم در تغذیه کودک، نقش مهمی در تکلم و زیبایی دارند. همچنین این دندان‌ها فضای لازم را برای رویش دندان دائم حفظ و به تکامل و رشد استخوان فک کمک می‌کنند.

اگر دندان شیری را بکشیم، همه‌چیز تمام می‌شود؟

 در مواردی که دندان کودک درد می‌کند، گاهی والدین به اشتباه تصور می‌کنند اگر دندان شیری کشیده شود، ماجرا سریع‌تر خاتمه می‌یابد و دندان بعدی راحت‌تر رویش می‌کند در حالی که کشیدن زودهنگام دندان شیری می‌تواند باعث عوارض شدید و گاهی جبران‌ناپذیری برای کودک شود. کشیدن دندان شیری در سنین پایین به هیچ وجه موجب تسریع رویش دندان دائم نخواهد شد بنابراین دندان‌پزشک تا جای ممکن دندان شیری را با درمان‌های عصب‌کشی، ترمیم یا روکش‌های مخصوص دندان کودکان حفظ خواهد کرد.

کشیدن زودهنگام دندان شیری چه عواقبی به دنبال دارد؟

هر یک از دندان‌های شیری باید تا زمان معینی داخل دهان باقی بمانند، مثلا دندان‌های قدامی تا حدود ۸-۷ سالگی و دندان‌های خلفی تا حدود ۱۲-۱۰ سالگی داخل دهان وجود دارند. اگر دندان شیری زودتر از زمان مقرر کشیده شود، موجب کاهش توانایی کودک در جویدن و از دست رفتن فضای مورد نیاز برای رویش دندان دائمی جایگزین می‌شود و در حقیقت نوعی قطع عضو محسوب می‌شود.

 اگر ناچار به کشیدن دندان باشیم، تکلیف چیست؟

 در برخی مواقع التهاب عصب دندان شیری به حدی پیشرفت می‌کند که احتمال صدمه به جوانه دندان دائم وجود دارد یا التهاب موجود موجب تحلیل پیشرس ریشه دندان شیری می‌شود. در چنین مواردی با صلاحدید دندان‌پزشک مجبور به کشیدن دندان شیری می‌شویم. در این شرایط حتما باید به جای دندان کشیده‌شده، فضانگهدار قرار داده شود تا فضای موجود برای رویش دندان دائم جایگزین حفظ شود.
قابل ذکر است در برخی مواقع دندان‌های شیری کودکان به‌دلیل درمان‌های ارتودنسی، طبق نظر متخصص ارتودنسی کشیده می‌شوند که در این موارد پیگیری درمان و معاینات منظم متخصص ارتودنسی ضروری است.
دندان‌پزشک پس از معاینه دقیق تصمیم خواهد گرفت عصب تاج دندان شیری یا عصب تاج و ریشه دندان را با روش‌های مخصوص تحت درمان قرار دهد. به همین دلیل برای کشف زودتر پوسیدگی‌های اولیه، معاینات منظم هر ۶ ماه یکبار برای همه کودکان توصیه می‌شود.

برای گرفتن وقت مشاوره رایگان با خانم دکتر نجمه اخلاقی بهترین متخصص دندانپزشکی کودکان در شهر اصفهان به بخش تماس با دکتر رفته و تماس حاصل فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *