گام به گام با روش درمان ریشه دندان

گام به گام با روش درمان ریشه دندان | دندانپزشک کودکان اصفهان

گام به گام با روش درمان ریشه دندان

نوشته امروز سایت دکتر اخلاقی، دندانپزشک کودکان اصفهان گام به گام با روش درمان ریشه دندان آشنا خواهیم شد. درمان ریشه اغلب می‌تواند در یک یا دو ویزیت انجام شود و شامل مراحل زیر است:

  1. اندودنتیست دندان را با استفاده از اشعه ایکس معاینه و رادیوگرافی می‌گیرد، سپس بی حسی موضعی تجویز می‌کند. پس از بی حس شدن دندان، متخصص اندودنتیست یک ورقه محافظ کوچک به نام «بند دندان» را روی ناحیه قرار می‌دهد تا دندان را ایزوله کرده و در طول عمل تمیز و عاری از بزاق نگه دارد.
  2. متخصص اندودنتیست در تاج دندان سوراخ ایجاد می‌کند. از ابزارهای بسیار کوچک برای تمیز کردن پالپ از محفظه پالپ و کانال‌های ریشه و شکل دادن به فضای پر کردن استفاده می‌شود.
  3. پس از تمیز کردن فضا و شکل دادن به آن، اندودنتیست کانال‌های ریشه را با یک ماده زیست سازگار پر می‌کند که معمولاً یک ماده لاستیک مانند به نام گوتاپرکا است. گوتاپرکا با یک سیمان چسبنده برای اطمینان از آب بندی کامل کانال‌های ریشه قرار می‌گیرد. در بیشتر موارد، یک پرکننده موقت برای بستن دهانه قرار می‌گیرد. قبل از ترمیم دندان، پر کردن موقت توسط دندانپزشک شما برداشته می‌شود.
  4. پس از ویزیت نهایی با متخصص ریشه، باید به دندانپزشک خود مراجعه کنید تا روکش دندان یا ترمیم دیگری را روی دندان قرار دهید تا از آن محافظت کرده و به عملکرد کامل آن بازگردد.

مطلب پیشنهادی برای مطالعه : روش درمانی کانال ریشه چیست؟

اگر دندان فاقد ساختار کافی برای نگه داشتن ترمیم در جای خود باشد، دندانپزشک یا متخصص ریشه شما ممکن است یک پایه در داخل دندان قرار دهد. از دندانپزشک یا متخصص ریشه دندان برای جزئیات بیشتر در مورد ترمیم خاصی که برای دندان شما در نظر گرفته شده است، اطلاعات بگیرید.

گام به گام با روش درمان ریشه دندان | دندانپزشک کودکان اصفهان

نجات دندان با درمان ریشه

زمانی که داخل دندان شما (پالپ) در نتیجه پوسیدگی عمیق، اقدامات مکرر دندان، تاج‌های معیوب یا ترک یا بریدگی در دندان ملتهب یا عفونی می‌شود. درمان ریشه یا کانال ریشه ضروری است. تروما به دندان شما همچنین ممکن است باعث آسیب به پالپ شود حتی اگر دندان هیچ تراشه یا ترک قابل مشاهده‌ای نداشته باشد. اگر التهاب یا عفونت پالپ درمان نشود، می‌تواند باعث درد یا آبسه شود.

اندودنتیست پالپ ملتهب یا عفونی را برمی‌دارد، داخل کانال ریشه را با دقت تمیز کرده و شکل می‌دهد. سپس فضا را پر و مهر و موم می‌کند. پس از آن، شما نزد دندانپزشک خود باز خواهید گشت، که تاج یا ترمیم دیگری را بر روی دندان قرار می‌دهد تا از آن محافظت کرده و آن را به عملکرد کامل بازگرداند. پس از ترمیم، دندان مانند هر دندان دیگری به کار خود ادامه می‌دهد.

دکتر نجمه اخلاقی را در اینستاگرام دنبال کنید

هنگامی که شما تحت درمان ریشه یا سایر درمان‌های ریشه قرار می‌گیرید، پالپ ملتهب یا عفونی برداشته می‌شود. و داخل دندان با دقت تمیز و ضدعفونی می‌شود. سپس با ماده‌ای لاستیکی مانند به نام گوتاپرکا پر و مهر و موم می‌شود. پس از آن، دندان با روکش یا پرکننده برای محافظت ترمیم می‌شود و مانند هر دندان دیگری به عملکرد خود ادامه می‌دهد.

درمان ریشه به شما کمک می‌کند لبخند طبیعی خود را حفظ کنید. به خوردن غذاهایی که دوست دارید ادامه دهید و نیاز به کارهای مداوم دندانپزشکی را محدود می‌کند. با مراقبت مناسب، بیشتر دندان‌هایی که درمان ریشه انجام داده‌اند می‌توانند تا آخر عمر باقی بمانند.

 


مطالعه بیشتر:

بررسی علائم و عوارض آندربایت دندان

روش های پیشگیری از حساسیت دندان

راه های درمانی آندربایت دندان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *