نکاتی که والدین عزیز در مراجعه به دندانپزشکی کودکان باید بدانند؟
📌نکاتی که والدین عزیز باید بدانند؟👨👩👦
١.بيشتر كودكان در حضور والدين همكارى ندارند وتنها تعداد اندكى در صورت حضور والدين همكارى بهترى دارند،لطفا در اين مورد مساعدت نماييد و تشخيص را به دندانپزشك بسپاريد.اگر قرار شد حين درمان همراه كودك باشيد نبايد با كودك يا دندانپزشك صحبت كنيد تا رابطه مناسب بين كودك و دندانپزشك برقرارشود.در صورت بدرفتارى كودك ،بايد اتاق را ترك نماييد
٢.قبل از درمان به كودك قول جايزه ندهيد.ممكن است كودك نيت والدين را غلط تعبير كرده و تصور كند جايزه به دليل ان است كه ملاقات دندانپزشكى دشوارو ترسناك خواهد بود.بايد در پايان كار كودك را غافلگير و تشويق كرده و به او جايزه داد.
٣.جايزه نبايد غير معمول باشد زيرا ممكن است تأثير منفى بر ملاقات داشته باشد و كودك نتيجه بگيرد هر چه اضطراب بيشترى نشان دهد جايزه بزرگترى مى گيرد!
٤.اگر كودك در مورد امپول سؤال كرد نبايد توضيح دقيق دهيد البته بهتر است دروغ نگوييد و شرح دهيد بايد از دكتر بپرسم ،نمى دانم.توضيح دقيق باعث افزايش ترس و اضطراب و عدم همكارى كودك ميشود.
٥.هر گونه ترس كودك خود را با دندانپزشك در ميان گذاريد.
٦.قبل از اوردن كودك بايد سعى كنيد كودك حس كند دندانپزشك دوست اوست و قصد كمك و كاهش درد و ناراحتى كودك را دارد
٧.بعد از پايان درمان برخى كودكان مى خواهند والدينشان از اوردن أنها به دندانپزشكى احساس گناه كنند بنابراين خود را به صورت قرباناى نمايش مى دهند،اغلب بايد جلوى اين نمايش را بگيريد و به كودك ياد دهيد كه با خنده و غرور نزد شما بازگردد.
در صورت مفید بودن مطلب عوارض پوسیدگی های شدید دندان را با دیگران به اشتراک بگذارید.
رتبه اول بورد تخصصی دندانپزشکی کودکان در کشور
عضو هیات علمی گروه دندانپزشکی کودکان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
عضو مرکز تحقیقات علوم دندانی دانشکده دندانپزشکی اصفهان
جهت اطلاع از آدرس و ساعات کاری لطفا کلیک کنید.
نظرات و سوالات خود را در بخش نظرات برای خانم دکتر ارسال نمایید.