بررسی راه های تقویت مینای دندان
در ادامه این مطلب از سایت دکتر نجمه اخلاقی دندانپزشک کودکان اصفهان راه های تقویت مینای دندان را مورد بررسی قرار می دهیم.
مصرف محصولات حاوی فلوراید:
انتخاب خمیر دندان , نخ دندان حاوی فلوراید میتواند به تقویت مینای دندانها کمک کند و از تخریب آنها جلوگیری کند.
داشتن تغذیه مناسب:
مصرف مواد غذایی غنی از ویتامینها و مواد معدنی مانند کلسیم، فسفر و ویتامین D برای سلامت دندانها و تقویت مینای آنها بسیار مهم است.
محدود کردن مصرف نوشابهها و نوشیدنیهای شیرین:
مصرف انواع نوشیدنیهای شیرین و اسیدی میتواند به تخریب مینای دندانها منجر شود. برای کاهش مصرف آنها، از مصرف این موارد پرهیز کنید.
رعایت تمیزی دهان:
رعایت مراقبتهای دورهای از دندانها به وسیله مسواکزدن، مصرف نخ دندان و شستشوی دهان با دهانشویه میتواند به جلوگیری از تشکیل حفره و تقویت مینای دندانها کمک کند.
مصرف مواد خوراکی سالم:
انتخاب مواد خوراکی سالم و تا حد امکان اجتناب از مصرف مواد شیرینیپزی و مواد غذایی اسیدی به حفظ مینای دندانها کمک میکند.
بهرهگیری از مکملهای معدنی:
در صورت نیاز، میتوانید از مکملهای حاوی کلسیم، فسفر و ویتامین D برای تقویت ساختار دندانها و مینا استفاده کنید.
مراجعه به دندانپزشک:
برای بررسی دورهای و مرتب از دندانها، مراجعه به دندانپزشک بسیار مهم است. وی میتواند شما را در مورد رژیم غذایی مناسب و مراقبتهای دورهای بهتر راهنمایی کند.
تاثیر بلیچینگ دندان بر روی مینای دندان
بلیچینگ دندان میتواند تاثیرات مختلفی بر روی مینای دندان داشته باشد. در زیر تاثیرات ممکن این فرآیند بر مینای دندانها را بررسی میکنیم:
افزایش حساسیت دندانها:
یکی از اثرات جانبی رایج بلیچینگ دندان، افزایش حساسیت دندانها به دماهای گرم و سرد میباشد. این افزایش حساسیت ممکن است به علت تغییرات کوچک در ساختار مینای دندانها و افزایش نفوذ آنها به عوامل خارجی باشد.
تضعیف موقت مینا:
بلیچینگ ممکن است در برخی موارد باعث تضعیف موقت مینا شود. این تغییرات اغلب به طور معکوس در مدت زمان کوتاه پس از پایان فرآیند بلیچینگ بهبود مییابد.
تغییر رنگ مینا:
بلیچینگ میتواند باعث تغییر رنگ مینا شود. در واقع، این فرآیند با تغییر رنگ لایههای زیرین مینا ارتباط دارد و ممکن است دندانها پس از بلیچینگ رنگ طبیعی خود را بازنیابند.
| صفحه اینستاگرام دکتر نجمه اخلاقی دندانپزشک کودکان اصفهان |
خشکی موقت دهان:
بلیچینگ ممکن است باعث خشکی موقت دهان شود که میتواند به تغییرات در ترکیبات دهان و تغییر در مینای دندانها مرتبط باشد.
تاثیر بر روی ترکها و حفرهها:
در صورتی که دندانها ترک یا حفره داشته باشند، بلیچینگ ممکن است تاثیر متفاوتی داشته باشد و نقاط خالی و ترکها ممکن است پس از بلیچینگ بیشتر مشهود شوند.