ترمیم کامپوزیت و درمان ریشه دندانهای قدامی با بیهوشی

ترمیم کامپوزیت و درمان ریشه دندانهای قدامی با بیهوشی | دندانپزشک کودکان اصفهان

ترمیم کامپوزیت و درمان ریشه دندانهای قدامی با بیهوشی

تصویر برگرفته از صفحه اینستاگرام دکتر نجمه اخلاقی دندانپزشک کودکان اصفهان


درمان ریشه مجدد چه موقع انجام می شود؟

ممکن است درمان ریشه دندان بصورت کامل انجام نشده و عصب ها کاملا تخلیه نشده باشند، و یا در اثر عفونت مواد درونی کانال­ ها، نیاز باشد که مجدد درمان ریشه دندان انجام شود. درمان ریشه مجدد سختر و دشوارتر از عصب کشی می باشد و ممکن است نیاز به جراحی اپیکو باشد.

چنانچه پوسیدگی دندان وسیع باشد و ۵۰ درصد بافت دندان خارج شود، درمان پست انجام می شود. پست به دو صورت ریختگی و فایبر می باشد. در نوع پست ریختگی، بعد از برداشت قسمت های پوسیده، عصب تخلیه شده و قالب گیری انجام می شود. توسط این قالب در لابراتوار، یک تکه فلزی که ریشه و تاج دندان را پوشش می دهد، ساخته می شود. سپس توسط دندانپزشک این قالب در روی دندان مورد نظر قرار گرفته و بعد از آن روکش روی آن قرار می گیرد. این روش که به post core معروف می­باشد، که برای درمان دندان هایی که دچار آسیب گسترده شده اند موثر می باشد.

دندان هایی که آسیب جزئی داشته باشند، به روش پست فایبر درمان می شوند. این روش در یک جلسه انجام شده و نیاز به قالب گیری و ارسال به لابراتوار نیست. عصب دندان مقدار کمی تخلیه شده و توسط پست فایبر پر می­شود. تاج دندان هم روکش می شود.

بعد از درمان ریشه دندان ممکن است تا چند روز بیمار احساس درد در قسمت دندانی که عصب کشی شده است، داشته باشد. این امر طبیعی است زیرا عصب و عروق از کانال ریشه دندان قطع شده و موجب التهاب و زخم مختصری در اطراف آن و استخوان شده است. برای برطرف شدن درد می­توان با تجویز دندانپزشک معالج، مسکن های رایج مانند ژلوفن و ایبوپروفن مصرف کرد.

|اینستاگرام دکتر نجمه اخلاقی دندانپزشک کودکان اصفهان|


مطالب پیشنهادی:

دلایل لب پر شدن دندان شیری کودک

راه های تسکین فوری درد دندان کودک

عوارض دخالت در افتادن دندان های شیری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *