نکاتی برای سالم نگهداشتن دندان کودک تا دو سالگی

نکاتی برای سالم نگهداشتن دندان کودک تا دو سالگی | دکتر نجمه اخلاقی | دندانپزشک کودکان اصفهان

بررسی نکاتی برای سالم نگهداشتن دندان کودک تا دو سالگی

در ادامه این مطلب از سایت دکتر نجمه اخلاقی دندانپزشک کودکان اصفهان نکاتی برای سالم نگهداشتن دندان کودک تا دو سالگی را مورد بررسی قرار می دهیم.

آب کشیدن دهان کودک قبل از خواب

بسیاری از مادران برای آرامش فرزند خود در شب به او شیر می‌دهند، اما باید این نکته را در نظر داشته باشید که قبل از خواب دهان کودک خود را آب بکشید.

مصرف آبمیوه تازه

آبمیوه به علت اسیدی بودن، احتمال پوسیدگی دندان را به شدت برای کودکان افزایش می‌دهد؛ بنابراین بهتر است به جای آبمیوه به کودکان خود میوه تازه بدهید.

جدا نگهداشتن ظروف غذای کودک

وجود دندان پوسیده و عفونت در دهان مادر، می‌تواند به راحتی به نوزاد انتقال پیدا کند، بنابراین ظرف کودک خود را کاملا جدا نگه دارید. در برخی موارد مادران، اول قاشق کودک را مزه کرده و سپس به وی غذا می‌دهند. در این صورت احتمال انتقال باکتری‌های دهان مادر به کودک وجود دارد.

دلایل خراب شدن دندان کودک شیرخوار | دکتر فرنوش پیکانپور | بهترین دندانپزشک کودک اصفهان

کاهش مصرف مواد قندی

در هنگام خواب بزاق کاهش پیدا می‌کند، بنابراین سعی کنید در زمانی که خواب کودک نزدیک است، مصرف مواد قندی را کاهش دهید.

تمیز کردن لثه

برای رعایت بهداشت دهان و دندان فرزندتان تا سن دو سالگی باید پس از غذا دادن به کودک، حتما لثه‌ها را به کمک گاز استریل یا پارچه تمیز پاک کنید، خصوصا زمانی که غذاهایی مانند فرنی و پوره به فرزند خود می‌دهید. برای این کار ابتدا دست ‌های خود را کاملا بشویید و با آب ولرم و پارچه‌ای تمیز لثه های کودک خود را با احتیاط کامل تمیز کنید. اجازه ندهید جرم و پلاک دندان سبب پوسیدگی دندان‌های اولیه کودک شما شود.

نوشیدن آب پس از قطره آهن

پس از دادن قطره آهن به کودک خود آب بدهید و دندان فرزند خود را با آب ولرم و پارچه تمیز، پاک کنید. حتی می‌توانید برای اینکه رنگ دندان‌های کودک در اثر خوردن قطره آهن تیره نشوند، از نی استفاده کنید.

مسواک زدن

سعی کنید مسواک زدن را پس از رویش اولین دندان شروع کنید. این کار سبب می‌شود تا کودک از همان ابتدا با رعایت بهداشت دهان آشنا شود.

| صفحه اینستاگرام دکتر نجمه اخلاقی دندانپزشک کودکان اصفهان |


مطالب پیشنهادی برای مطالعه :

علل و علائم زرد شدن زبان

انواع مختلف ارتودنسی ثابت دندان

آشنایی با انواع مختلف ارتودنسی متحرک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *