بررسی دلایل عصب کشی دندان شیری
در این مطلب از سایت دکتر اخلاقی، دندانپزشک کودکان اصفهان دلایل عصب کشی دندان شیری را مورد بررسی قرار خواهیم داد.
علل اصلی عصب کشی دندان کودکان:
- حفظ یکپارچگی و سلامت دندان های کودک و همچنین سالم نگه داشتن بافت لثه کنار دندان.
- این برای جلوگیری از عفونت دندان کودک و اطمینان از سلامت دندان های شیری او بسیار مهم است.
- بعد از عصب کشی دندان شیری بهترین و بادوام ترین ماده ترمیمی که می توانیم روی آن بگذاریم تاج است.
- برخی از والدین تصور می کنند که عصب کشی دندان کودک نیاز به جراحی بسیار سختی دارد، اما در واقع عصب کشی به خودی خود یک فرآیند روزانه است.
میزان درد در عصب کشی دندان شیری در کودکان
همانطور که اعصاب آسیب دیده در این فرآیند کشیده می شوند، کودک شما نباید بعد از جراحی درد زیادی احساس کند. در طی فرآیند، دندان با بی حسی موضعی کاملاً بی حس می شود. با این حال، تا دو هفته پس از جراحی، کودک ممکن است کمی به مواد روکش یا سایر روش های دندانپزشکی حساسیت داشته باشد. در این مدت کودک باید به مسواک زدن ادامه دهد و به خصوص لثه های اطراف دندان عصب کشی شده را به خوبی بشویید تا متورم نشود. اگر کودک شما بیش از حد درد دارد، برای بررسی مجدد به پزشک مراجعه کنید.
مراحل و روش های آماده سازی کودک برای عصب کشی دندان
آمادگی ذهنی و ذهنی کودکان قبل از ملاقات بسیار مهم است. درمان ریشه برای کودکان به دلایل مختلفی مانند پوسیدگی، تروما و … مورد نیاز است. در اینجا چند نکته برای کمک به کودکان و همچنین آماده سازی کودک برای عصب کشی دندان برای درمان ریشه وجود دارد.
از اصطلاح عصب کشی استفاده نکنید
ما دندانپزشکان سعی می کنیم از اصطلاح “عصب کشی” یا “جراحی مغز و اعصاب” استفاده نکنیم! “درمان کانال ریشه” عبارت درستی است که از قضا استرس کمتری را به بزرگسالان و کودکان وارد می کند. پس سعی کنید در حضور کودکان به جای عصب کشی از عبارت صحیح «درمان کانال ریشه» استفاده کنید.
بچه ها را نترسانید
تجربیات ناخوشایند خود را به کودکان انتقال ندهید. اگر قرار نیست به کودکان زمینه مثبت بدهید، در مورد درمان ریشه با آنها صحبت نکنید و اجازه دهید فرزندتان درمان ریشه را بدون پیش زمینه ذهنی خود تجربه کند.
تجربیات ناخوشایند کودک را با پزشک در میان بگذارید
برخی از کودکان تجربیات بستری شدن در بیمارستان، تجربیات ناخوشایند دندانپزشکی در درمان های قبلی را دارند. در جلسه معاینه این مسائل را با دندانپزشک در میان بگذارید و از او برای درمان بهتر فرزندتان راهنمایی بخواهید.
از تزریق نترسید
کودکان را با آمپول نترسانید و اصلا در مورد بیهوشی و مسائل پیرامون آن صحبت نکنید. گاهی اوقات تاکید بیش از حد بر یک داستان می تواند نتیجه معکوس داشته باشد و استرس کودک شما را افزایش دهد.
به کودکان رشوه ندهید
اغوا کردن کودکان به درمان دندانپزشکی نتیجه معکوس دارد. برای درمان دندانپزشکی به فرزندتان قول پاداش ندهید. زیرا کودک این تصور را پیدا می کند که با یک چیز بسیار ناخوشایند روبرو است که شما حاضرید برای مجبور کردن او به آن هزینه بپردازید. علاوه بر این، روح «رشوه» به کودک برای تن دادن به چیزهایی که باید با اعتقاد و منطق خود بپذیرد، درست نیست.
صفحه اینستاگرام دکتر نجمه اخلاقی دندانپزشک کودکان اصفهان
به دندانپزشک اطفال مراجعه نکنید
سعی کنید به مطب یا کلینیک نروید! حضور همزمان پدر، مادر، خواهر، برادر و … باعث استرس بیشتر فرزند دلبند شما و عدم تمرکز کادر پزشکی می شود. والدینی که خودشان استرس دارند، حتی اگر نخواهند، این استرس را به فرزندانشان منتقل می کنند. سعی کنید ابتدا استرس خود را از بین ببرید تا فرزندانتان احساس بهتری داشته باشند.
کودکان را فریب ندهید
با آنها منطقی صحبت کنید. من شخصاً در طول درمان کودکان هرگز کودکان را فریب نمی دهم. من از قبل در مورد درد یا ناراحتی احتمالی با کودک صحبت می کنم و سعی می کنم در حین کار با او تعامل فعال داشته باشم. اعتماد به نفس در کار با کودکان مهمترین عنصر در شکل گیری رابطه کودک و دندانپزشک است. پس به بچه ها قول ندهید که دندان هایشان بیهوش نشود یا کارشان فقط پنج دقیقه طول بکشد.
مطالعه بیشتر:
کاهش علل فوبیای کودکان از دندانپزشکی