بررسی دلایل ایجاد آفت
آفت از بیماری هایی است که به وفور در مورد آن شنیدیم. اما با وجود شایع بودن آن در میان برخی افراد جامعه، عموم مردم اطلاعات کاملی در مورد آن ندارند. در مواردی اطلاعات غلط باعث میشود تا درمان های غلطی برای آن انجام دهند که اصلا نیازی به آن ها نبوده و نیست. در این مطلب از سایت دکتر اخلاقی، دندانپزشک کودکان اصفهان به بررسی دلایل ایجاد آفت می پردازیم. تا پایان این بخش همراه ما باشید.
دلیل اصلی به وجود آمدن آفت در دهان همچنان نامشخص است. دلایلی برای تشدید احتمال مبتلا شدن به آن ذکر شده اند اما دلیل اصلی و قطعی بروز آن همچنان نامشخص است.
دلایل تشدید کننده آفت دهان
- ارث
- استرس
- تغییرات هورمونی
- بیماری های مرتبط
- هلیکوباکتر ( باکتری )
- ایدز و ویروس اچ آی وی
- بیماری های التهابی روده
- زخم شدن و جراحت دهان
- حساسیت به برخی خوراکی ها
- سلیاک که بر روده باریک اثر میگذارد.
- بیماری بهجت که یک بیماری خود ایمنی است.
- به طور کلی بیماری هایی که زمینه خود ایمنی دارند.
- خمیردندان و دهانشویه هایی که حاوی سدیم لورت سولفات باشند.
- رژیمی که مقادیر لازم ویتامین بی ۱۲، فولیک اسید، آهن و روی نداشته باشد.
صفحه اینستاگرام دکتر نجمه اخلاقی دندانپزشک کودکان اصفهان
سخن آخر
هر شخصی میتواند به آفت دهان دچار شود. گرچه آفت در خانم ها محتمل تر است و جوانان و بزرگسالان بیشتر در معرض ابتلا به آفت قرار دارند. به طور کلی با اصلاح سبک زندگی و در پیش گرفتن سبک سالم زندگی میتوان تا حدود بسیاری از بازگشت آفت به دهان جلوگیری کرد. اقداماتی که باعث کاهش استرس شوند بسیار مهم هستند. اگر استرس زیادی دارید سعی کنید با مراجعه به پزشک و روانپزشک آن را درمان کنید. رژیم سالم و رژیمی که بدنتان را تحریک نکند نیز بسیار موثر است. در نهایت با رعایت بهداشت دهان میتوان تا حد ممکن از برگشت دوباره آفت جلوگیری کرد. همچنین مراجعه به پزشک را از یاد نبرید.